Trasserra Barbers

Trasserra Barbers


Des de 1942

El desembre de 2012 Trasserra ha sortit per primer cop de Sabadell, creant així amb molta il·lusió un nou centre a Matadepera, un poble preciós envoltat d’un entorn privilegiat.

És una tornada als nostres orígens, és l’essència d’una Barberia autèntica on es barregen les olors dels massatges al finalitzar un bon afaitat, amb els tractaments més innovadors i amb la línia de productes naturals que s’ofereixen a l’interior.

L’Óscar Trasserra és el responsable de donar vida aquest racó tant especial per la nostra empresa.Adreça: C/ Antoni Genescà 1 loc A, 08230 Matadepera
Telèfon: 93 720 86 38.
Correu-e: info@trasserra.comHorari setmanal: De 10.00 a 20.00 Dilluns tancat
Horari dissabtes: 09.00 a 14.00
Horari diumenges i festius: Tancat

Comparteix:

Barbers i perruqueries

>
>
L’Associació de Comerciants de Matadepera és l’entitat local emblemàtica que integra des de la seva fundació als establiments comercials, de serveis i del món de la restauració, i als professionals de Matadepera que voluntàriament s’hi han adherit.

L’Associació és una entitat sense ànim de lucre que s’organitza en base als seus Estatuts en l’Assemblea de socis que fixa i controla els objectius anuals, mentre que les tasques de representació i gestió per assolir-los recauen en la Junta Directiva.

Qui som